skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Woningbeveiliging

Woning in Alphen aan den Rijn beveiligen met hang- en sluitwerk

Wilt u uw woning beter laten beveiligen? Alpha-Klus verzorgt graag uw inbraakvertragende hang- en sluitwerk in Alphen aan den Rijn en omstreken. Met slechts enkele aanpassingen kunt u het inbraakrisico behoorlijk terugbrengen en houdt u inbrekers buiten. Een hoogwaardig eindresultaat, een uitstekende service en persoonlijk advies staan te allen tijde hoog in het vaandel.

Huis laten beveiligen met veiligheidssloten

Het aantal inbraken in Nederland neemt met het jaar toe. Wij raden u daarom aan om door een specialist uw huis te laten beveiligen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten wij als geen ander welke maatregelen het meest effectief zijn in uw situatie. Wij maken voor uw woonbeveiliging gebruik van veiligheidssloten van gerenommeerde topmerken die voldoen aan de gestelde beveiligingseisen. De sloten zijn doeltreffend voor deuren, ramen en kozijnen en maken het moeilijker voor inbrekers om binnen te komen. Het binnenwerk van de deursloten en de slotkasten is van zwaardermateriaal gemaakt dan reguliere sloten en werkt daardoor meer inbraakwerend. Ons betrouwbare hang- en sluitwerk zorgt voor een vertraging van meerdere minuten, zodat inbrekers hun missie sneller zullen opgeven en u langer de tijd krijgt om de politie in te schakelen.

Veiligheidscontrole en -advies op maat

Juist omdat inbraken steeds vaker voorkomen is het van groot belang uw bestaande hang- en sluitwerk in Alphen aan den Rijn of omstreken te laten controleren op inbraakwerendheid. Wij staan voor u klaar om deze controle op deskundige wijze uit te voeren en om u te voorzien van het nodige advies. Graag komen we bij u langs om de situatie te bekijken en passende voorstellen te doen.

Wilt u Alpha-Klus uw woonbeveiliging laten verzorgen? Bel naar 085-8883943 of vul het contactformulier in. We nemen spoedig contact met u op.

    Offerte aanvragen


    Back To Top