skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Vloerverwarming

Vloerverwarming door Alpha-Klus

Wilt u vloerverwarming laten leggen door een betrouwbaar bedrijf met vakkennis? Dan zit u goed bij Alpha-Klus! Wij helpen u graag. In iedere ruimte en op elke vloer past een vloerverwarming, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt. Alpha-Klus is een bedrijf met jarenlange ervaring en verstand van zaken. Wij zijn een bouwbedrijf dat de renovatie, verbouwing en het onderhoud van uw huis of pand verzorgt. Alpha-Klus heeft jarenlange ervaring met allerlei projecten, zowel binnen- als buitenshuis. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw vloerverwarming verzorgt? Neem contact op met onderstaande gegevens! Wij zijn werkzaam in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven, Gouda en Waddinxveen.

Aannemersbedrijf Alpha-Klus

Bent u op zoek naar een aannemer bij u in de buurt? Dan zit u goed bij Alpha-Klus! Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een bedrijf dat u helpt binnen allerlei soorten vakgebieden. Van advies tot realisatie: de specialisten van ons aannemersbedrijf staan graag voor u klaar. Is uw badkamer toe aan een renovatie? Of wilt u een dakkapel plaatsen? Wij zijn er voor u als u op zoek bent naar een aannemersbedrijf met verstand van zaken. Neem contact op met Alpha-Klus en laat uw huis of bedrijfspand door ons verbouwen, onderhouden of renoveren!

De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming plaatsen heeft een aantal voordelen. Vloerverwarming geeft een aangename warmte. De warmte verspreidt zich gelijkmatig door de vloeroppervlakte en daardoor is het mogelijk om de hele kamer aangenaam warm te houden bij een lage luchttemperatuur. Als de vloer eenmaal warm is, wordt de warmte in de kamer lang vastgehouden. Dat is gunstig voor uw energieverbruik en dus goed voor uw portemonnee! Wie kiest voor vloerverwarming, hoeft geen grote radiatoren meer in huis te hebben. En dat betekent voor u dat u meer woonruimte heeft!

Hoe vloerverwarming wordt geplaatst

Wilt u vloerverwarming laten leggen door Alpha-Klus? Een vloerverwarming kan als aanvulling of als alternatief voor uw traditionele verwarming worden gebruikt. Eerst worden er verwarmingsbuizen onder de vloer gelegd. Daarna worden de buizen aangesloten op uw CV installatie. De vloer warmt zich op en werkt als een grote radiator. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en is energiezuinig. De specialisten van Alpha-Klus adviseren u graag en na het inzamelen van uw wensen en ideeën kunnen wij aan de slag met het plaatsen van uw vloerverwarming. Meer weten? Lees snel verder!

Voordelen bij Alpha-Klus

Als u ervoor kiest om uw vloerverwarming te laten leggen door de specialisten van Alpha-Klus, geniet u van veel voordelen. Wij realiseren uw wensen en denken graag met u mee. Bij ons vindt u één aanspreekpunt. Alpha-Klus houdt van persoonlijk contact en met één aanspreekpunt zijn afspraken helder en zorgen we voor een heldere communicatie. Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring. Wij hebben verschillende diensten onder één dak. Het onderhoud, de renovatie en de verbouwing van uw huis of pand kunt u laten regelen door de specialisten van Alpha-Klus. Wilt u vloerverwarming laten leggen? Bel Alpha-Klus met onderstaande gegevens!

Neem contact met ons op!

Wilt u vloerverwarming laten leggen of moet er een andere klus gedaan worden, binnens- of buitenshuis? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag en gaan daarna voor u aan de slag. U kunt het contactformulier hier op deze website invullen, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Alpha-Klus is dé specialist als het om vloerverwarming gaat!

    Offerte aanvragen


    Back To Top