skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Woning verbouwen

Laat Alpha-Klus uw huis verbouwen in Alphen aan den Rijn

Alpha-Klus staat voor u klaar om vakkundig uw huis te verbouwen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Dankzij onze verbouwing is verhuizen overbodig en profiteert u spoedig van extra ruimte en wooncomfort. Een professionele werkwijze, een persoonlijke aanpak en een mooie afwerking staan hierbij voorop.

Vakkundige realisatie van uw droomhuis

Voldoet uw huis niet meer volledig aan uw wensen en is het tijd voor iets nieuws? Wij helpen u met genoegen bij het realiseren van uw droomhuis. Of het nu gaat om het verbouwen van uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of toilet, door onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw wensen verwezenlijken en regelen wij het proces van A tot Z. U kunt er tevens voor kiezen om uw woning te laten beveiligen of om dakkapellen en dakramen te laten plaatsen. Eventueel is het mogelijk om een complete etage of het volledige huis door ons onder handen te laten nemen. Het grootste voordeel van Alpha-Klus uw huis laten verbouwen is dat u bij ons slechts één aanspreekpunt heeft en de verbouwing daardoor overzichtelijk is.

Verbouwing op maat

Voorafgaand komen we uw situatie bekijken en uw verlangens bespreken. Aan de hand van het gesprek en onze bevindingen geven we u passend advies. Indien gewenst regelen wij de nodige bouwtekeningen en de vergunningaanvragen. Zo nemen wij u in feite al het werk uit handen. Gedurende de verbouwing staan uw wensen te allen tijde centraal. Verloopt er iets niet helemaal naar uw zin? Geef het bij ons aan en we gaan er direct mee aan de slag!

Wilt u Alpha-Klus uw huis laten verbouwen in Alphen aan den Rijn of omstreken? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8883943 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder.

    Offerte aanvragen


    Back To Top