skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Stukadoor

Stucwerk bij Alpha-Klus

Bent u op zoek naar een stukadoor omdat uw nieuwe huis gestuct moet worden? Of zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat de kennis heeft om uw kamer te stuccen? Dan zit u goed bij Alpha-Klus! Wij helpen u graag met het vinden van een betrouwbare en ervaren stukadoor. Alpha-Klus is een bedrijf dat de renovatie, verbouwing en het onderhoud van uw huis of pand volledig verzorgt. Wij adviseren u graag en maken van uw wensen de realiteit. Wilt u meer weten? Lees snel verder of neem contact met ons op!

De voordelen van stuccen

Stuccen zorgt ervoor dat de wanden en het plafond helemaal glad zijn. Daardoor is het makkelijker om de muren te verven of te behangen. Er is nog een ander voordeel wat het stuccen van wanden betreft: stucwerk werkt op de muur of op het plafond brandvertragend. Een ander voordeel is dat een gestucte muur makkelijker schoon te houden is. Wilt u uw muur laten stuccen zodat het behang of de verf makkelijker op de muur hecht? Neem contact op met Alpha-Klus en u krijgt een betrouwbare stukadoor in huis!

Hoe werkt een stukadoor?

Hoe werkt een stukadoor? Een stukadoor brengt een gipslaag aan en strijkt deze met zijn gereedschap glad.Gladde muren geven een rustig en ruimtelijk effect. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een onderlaag te laten stuccen, zodat u boven op het stucwerk kunt sauzen of behangen. Er zijn verschillende soorten stucwerken, zoals bijvoorbeeld behangklaar of sausklaar stucwerk. Wilt u meer weten over stuccen bij Alpha-Klus? Lees dan snel verder!

Over Alpha-Klus

Bij Alpha-Klus kunt u terecht als u op zoek bent naar een ervaren vakman die komt stuccen. Wij zijn een dynamisch bedrijf met ervaren specialisten. Alpha-Klus bestaat al meer dan dertig jaar. Wij houden van persoonlijk contact en daarom krijgt u bij ons altijd één aanspreekpunt. Zo zorgen we voor een heldere communicatie en weet u wat de afspraken zijn. Wij regelen graag alles voor u, van A tot Z. We adviseren en maken van uw wensen de realiteit. Wilt u meer weten? Of bent u op zoek naar een stukadoor? Neem contact met ons op met onderstaande gegevens!

Stukadoor inhuren? Bel ons!

Wat u ook zoekt, Alpha-Klus helpt u graag! Bent u op zoek naar een stukadoor of een schilder? Wilt u de badkamer verbouwen of een dakkapel plaatsen? Dan zit u goed bij Alpha-Klus! Bel vandaag nog en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen door het formulier op onze website in te vullen, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ons ook bellen op 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Alpha-Klus helpt u graag als u op zoek bent naar een stukadoor die bij u komt stuccen!

    Offerte aanvragen


    Back To Top