skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Renovatie woning

Alpha-Klus verzorgt uw woningrenovatie in Alphen aan den Rijn

Bij Alpha-Klus bent u aan het juiste adres voor een vakkundige woningrenovatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wij realiseren een opknapbeurt van uw huis volledig naar uw wensen en zorgen te allen tijde voor een mooie afwerking. Een uitstekende service in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit staat te allen tijde centraal.

Woning vakkundig laten renoveren

Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons gegarandeerd van een professionele renovatie van uw woning. We verzorgen het gehele project van A tot Z en kunnen werkelijk alles tussen vloer en dak voor u verwezenlijken. Onze deskundige aannemer voert de woningrestauratie met grote zorg voor u uit en verzorgt indien nodig zelfs de aanleg van uw elektra en het nodige loodgieterswerk. Wij kunnen volledige kozijnen, deuren en vloeren vervangen en tevens uw keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer renoveren. Alle gerenoveerde onderdelen maken en plaatsen we voor u op maat en laten we compleet aansluiten op de stijl van uw woning. Het oorspronkelijke karakter laten we dan ook zo veel mogelijk intact. Het voordeel van uw woningrenovatie door Alpha-Klus laten uitvoeren is dat u bij ons alle werkzaamheden onder één dak vindt.

Renovatietraject op maat

Wanneer u besluit uw keuken of badkamer door ons te laten renoveren verzorgen wij het traject inclusief het aansluiten of het verplaatsen van leidingen. Na het bespreken van uw wensen bestellen wij eventueel uw verlangde keukenblokken of badmeubelen en monteren deze vervolgens nauwkeurig op de desbetreffende locatie. Wij regelen zo nodig uw constructieberekeningen, ontwerptekeningen en bouwvergunningaanvraag. Zo nemen we u zo goed als al het werk uit handen.

Geïnteresseerd in de woningrenovatie in Alphen aan den Rijn of omgeving van Alpha-Klus? Bel naar 085-8883943 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.

    Offerte aanvragen


    Back To Top