skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Referenties

Klantervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten met Alpha-Klus in Alphen aan den Rijn? Lees hier verschillende klantenbeoordelingen in het gastenboek.

Wij hebben Alpha-Klus ingeschakeld voor onze badkamer renovatie. Door de ervaringen van onze vorige verbouwing was er geen twijfel dat Weinand en Joeri dit weer perfect konden oppakken. Ook nu weer goed meedenken, communiceren, vakkundig en nauwkeurig werken. Wij zijn zéér tevreden over onze badkamer. Alpha-Klus is een echte aanrader voor je volgende (ver)bouw klus!

Omdat ik zelf uit de bouw kom (timmerman en werkvoorbereider) maar door lichamelijke klachten het verbouwen van onze woning uit (grootste gedeelte) handen moest geven moet ik bekennen dat ik dat heel spannend vond. Moet zeggen dat ik met Weinand en zijn maat Youri geen betere keuze heb kunnen maken. Dit zijn harde en nette werkers welke goed meedenken om zo tot een heel mooi resultaat te komen. Ik ben ze beide dan ook dankbaar en zou ze zo weer inhuren.

Wij hebben onze nieuwbouwwoning (casco) volledig door Alpha-Klus laten afbouwen. Weinand en Joeri zijn zeer fijn in de omgang, klusje erbij of toch iets anders willen? geen probleem. Daarnaast werken de heren zeer nauwkeurig, met hoge afwerking, denken mee, geven advies en ook zeker fijne en duidelijke communicatie.
Wij zijn erg blij met het resultaat en zouden Alpha-Klus zeker aanbevelen!

 

 

 

Alpha-klus is perfecte partner om de ver-herbouwing te doen. Goede afspraken en goede kwaliteit!

Onze zolder is door Alpha-klus verbouwd in het najaar van 2019.
Van open ruimte naar een prachtig ingerichte zolder met twee ruime kamers, een vide en een washok. Er wordt netjes gewerkt en meegedacht met de plannen. Alles netjes binnen de afgesproken weken uitgevoerd. Enige aandachtspunt bij ons waren de financiën. We misten daarin wat communicatie/inzichtelijk maken naar ons als klant.

Begin 2020 hebben wij onze badkamer laten verbouwen door de firma Alpha-Klus samen met de firma Joeri. Dat onze badkamer ZO mooi zou worden konden wij niet dromen Ondanks dat dit gebeurde in Corona tijd hebben de firma Alpha-Klus en Joeri top wel geleverd Onze onmiskenbare dank daar voor. Vriendelijke en deskundige vaklui. Toppers Hans en Ans van Veen.

Alpha klus heeft bij ons vorig jaar (2019) onze badkamer volledig gedaan. Zeer vakkundig gewerkt, er werden ook adviezen gegeven over bijvoorbeeld de indeling. Daarnaast werd er netjes gewerkt en communicatie liep prettig. Er werd duidelijk besproken wat er gedaan ging worden en of dit was wat wij verwachtte. Wij waren ons hele huis aan het verbouwen en hebben ook veel advies van hen gekregen daarnaast heeft Alpha klus nog een aantal klussen voor ons gedaan zoals nieuwe deuren en het plaatsen van een nieuw dakraam. Ik zou Alpha klus iedereen aanraden.

Door Alpha klus hebben we onze woonkamer vergroot door het doorbreken van de tussenliggende draagmuur. Een staal portaal is geplaatst om deze muur te vervangen. Van vloer tot plafond hebben we een nieuwe woonkamer. We zijn zéér tevreden met de werkwijze van zowel Weinand van Alpha klus als van zijn compagnon Joeri.

In een zeer kleine ruimte is een prachtige strakke inloopdouche geplaats.er is zeer zorgvuldig en keurig gewerkt. Dit bedrijf Weinand van Dijk en Joeri zou ik zeer aanbevelen. Betrouwbaar en zorgvuldig, staan in dit bedrijf hoog in het vaandel. In een woord super.

Op de bovenste verdieping hebben wij het dakterras en de zolder verdieping met (onlogische) overloop en afgesloten was- en droogruimte en slaapkamer laten verbouwen tot een grote master bedroom met aansluitende luxe badkamer. Weinand en Joeri hebben een schitterende badkamer met inloopdouche met twee stortdouchekoppen een dubbele wastafel, gestucte muurkast en zwevend toilet opgeleverd. Alles tot in de kleinste details afgewerkt en tevens verzorgen zij ook een zeer service vriendelijke nazorg. Het vooraf en tijdens de verbouwing meedenken en met goede ideeën of een andere invalshoek komen is ook erg prettig. Communicatie liep lekker en vlot. Al met al zeer tevreden. Wij zullen zeker voor een vervolgklus als eerste met Weinand en Joeri contact zoeken.

Weinand heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij kwam voor de badkamer, maar heeft daarnaast nog veel andere dingen voor ons geregeld. Weinand denkt mee, geeft advies, is oplossingsgericht en zeer vakbekwaam. Wij hebben veel problemen met de levering van onze spullen gehad die Weinand goed voor ons heeft opgelost. De badkamer is prachtig geworden. Eigenlijk nog beter dan verwacht. Als wij ergens tegenaan lopen kunnen wij Weinand altijd om hulp en advies vragen en dan doet hij dat zonder problemen. Ons volgend project is de keuken. Zodra wij daarmee willen beginnen is Weinand de eerste die wij bellen om te vragen of hij tijd heeft en de verbouwing voor ons wilt doen.

Weinand heeft in ons nieuwbouw de badkamer,zolderindeling en Velux dakserre en raambalkon gemaakt. Het werk is netjes binnen tijd en goed afgewerkt. Het was fijn samenwerken. Ik beveel hem met hartelust aan.

Alpha-Klus heeft bij ons een mooi kunststof dakraam geplaatst. Keurig afgeleverd en professioneel gewerkt. Zeer tevreden!

Weinand en Joeri hebben bij ons de zolder ingetimmerd. Van casco nieuwbouw-zolder tot een werkkamer, een logeerkamer en een tweede badkamer. Professioneel, prima prijs-kwaliteit en het eindresultaat mag er zijn. Wat we vooral hebben gewaardeerd: uitstekende communicatie, voorzorg mbt het voorkomen van troep en beschadigingen in de rest van het huis, meedenken in wat de beste oplossingen zijn. En daar waar het even fout ging, werd er meteen goed overlegd en naar tevredenheid een oplossing gevonden. Kortom, zeer tevreden!

Alpha-klus heeft bij ons de zolder dicht getimmerd. Het resultaat is erg mooi geworden. Bedankt mannen!

Weinand en Joeri hebben de benedenverdieping bij ons aangepakt. Wandcontacten naar beneden, lichtpunten aangepast, verlaagd plafond over de gehelen benedenverdieping, UTP netwerk aangelegd, meterkast aangepast, afwerken muren en wanden, kozijnen vervangen, nieuwe deuren en voorbereidingen voor de nieuwe keuken. Resultaat mag er zijn!

Weinand en Joeri hadden al eerder werk voor ons gedaan. Keurig, volgens afspraak en netjes achter gelaten. Zelfs de deurmat is gestofzuigd! Vanwege een lekkage in de badkamer hebben we de hulp van Weinand ingeroepen. Tijdens de klus werden onvoorziene extra werkzaamheden in overleg snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom, zeer tevreden over Weinand en Joeri!

Na eerdere goede ervaringen met de firma Alphaklus heb ik gevraagd of ze voorbereidingen wilden treffen voor het instaleren van mijn nieuwe keuken. Uiteraard is dit weer naar volle tevredenheid gegaan. Leidingwerk netjes ingefreesd en spotjes weggewerkt in het plafond.

Onze keuken was toe aan een opknapbeurt. Zelf zijn wij hier niet handig genoeg voor, waardoor dit een project van een paar dagen zou worden. Voor Weinand en Joeri was dit klusje in een dag gepiept! Aan het eind van de dag weer een mooie, strakke keuken met nieuwe apparatuur! Goed en netjes werk afgeleverd….zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van dit bedrijf!

Designradiator geplaatst in de keuken. Erg blij mee. Vakkundig geplaatst. Hij denkt met je mee over de plaatsing. Na plaatsing van de radiator, alles ontlucht en gecontroleerd. Gewoon top!

Alpha-klus heeft eerst geholpen met het ontwerpen van de meest optimale indeling voor een badkamer in een kleine ruimte. Omdat wij met zijn vieren zijn is het heel belangrijk dat we elkaar niet in de weg staan. Na het uitzoeken van de materialen en tegels kreeg ik al een goed beeld hoe de badkamer zou worden. Kleine problemen tijdens installatie werden direct en netjes opgelost. Nu ik al een aantal weken gebruik maak van de badkamer kan ik alleen maar concluderen dat ik zeer tevreden ben!

Kasten gemaakt en geplaatst. Netjes gewerkt vriendelijk personeel. Zeer tevreden.

Onze ervaring met Alpha-klus is erg goed. Alpha-klus heeft onze benedenverdieping verbouwd. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan maar verder is alles aangepakt (keuken en toilet verplaatst, verlaagd plafond, andere trap). Onze verbouwingsplannen zijn helemaal uitgevoerd zoals we wilden. Er is goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Tijdens de verbouwing is er veel contact geweest. Dit was heel prettig! De kwaliteit van de gebruikte materialen is goed. Weinand en Joeri zijn echte vakmannen en werken hard en netjes. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat!

Alpha-Klus heeft bij ons thuis inmiddels meerdere verschillende klussen uitgevoerd met volledige tevredenheid. Zo is er een volledige plavuizen vloer met specifieke wensen t.b.v. LTV vloerverwarming geplaatst, de hele badkamer aangepakt i.c.m. een douche WTW, al het oude leidingwerk vernieuwd, nieuwe deuren geplaatst en verschillende timmerwerkzaamheden zoals omkastingen en verlaagde plafonds. Alles wat benodigd was voor een energieneutrale woning. Op de werkzaamheden is niets aan te merken, alles is precies zoals besproken. Deze woorden komen, net als Weinand zelf ook is, van een perfectionist met hele hoge eisen. Bij ons komt er niemand anders meer binnen.

Heren van Alpha Klus hebben twee jaar geleden een mooie stoommachine geplaatst, nu was er lekkage vanuit de bouw dus de heren hebben de cabine heel netjes gedemonteerd. Na drie weken was alles weer klaar en konden de heren alles weer netjes neerzetten. Zijn super kerels en weten waar ze het over hebben en werken super netjes en schoon.

Alpha Klus heeft een topprestatie bij ons geleverd! Een bestaande woning is van top tot teen door het team van Alpha Klus verbouwd, nadat we deze zelf gestript hadden, om er zo ons nieuwe thuis van te maken. Van wanden tot badkamer en van vloeren tot alle electra, werkelijk elke ruimte in huis is door dit team onder handen genomen en naar volle tevredenheid! Een volgende klus geven wij zo weer uit handen aan Weinand en zijn team.

In ons Rijks monumenten pandje heeft Alpha-klus (Weinand en Joeri) onze badkamer gerenoveerd, inclusief 2 toiletten ge(ver)bouwt met bijbehorende riool wat niet aanwezig was boven door het pand heen gemaakt. Er is bijzonder netjes en schoon gewerkt!!! Wij hadden veel aan hun deskundig advies en zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Back To Top