skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Onderhoud

Woningonderhoud in Alphen aan den Rijn door Alpha-Klus

Alpha-Klus verzorgt graag uw vakkundige woningonderhoud in Alphen aan den Rijn en omstreken zoals Nieuwkoop, Bodegraven, Waddinxveen en Gouda. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten onderhoud aan alle typen woningen. Een uitstekende service, een hoogwaardige kwaliteit en een jarenlange ervaring staan hierbij centraal.Voorafgaand komen we uw situatie bekijken om u vervolgens te voorzien van gepast advies.

Huis vakkundig laten onderhouden

Door middel van regelmatig onderhoud aan uw huis voorkomt u onaangename verrassingen en houdt u uw woning in optimale staat. Bovendien wordt de levensduur van uw woonhuis verlengd en wordt uw huis beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van kozijnen, ramen en deuren, het reinigen van dakgoten en gevels, het vernieuwen van voegwerk of het herstellen van leidingen; wij zijn van alle markten thuis. Zelfs als het gaat om dakwerken als dakpannen vervangen zijn wij u met genoegen tot dienst. We staan te allen tijde voor u klaar, ook als u onverwachts last krijgt van een lekkage in de badkamer, een dakgoot die lekt of houtrot aan uw kozijn. Wanneer u contact met ons opneemt komen we spoedig bij u langs om de problemen te verhelpen. Daarbij zijn we gespecialiseerd in schilderwerk binnen en buiten huis.

Vrijblijvend onderhoud

Het voordeel van uw woningonderhoud laten uitvoeren door Alpha-Klus is dat u nergens aan vast zit. U kunt ons op elk gewenst moment inschakelen zonder dat u ergens aan vastzit, wij hanteren namelijk geen contracten. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u ons eenmalig, maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks inschakelt voor uw onderhoud.

Wilt u meer informatie over het woningonderhoud in Alphen aan den Rijn en omstreken van Alpha-Klus? U kunt bellen naar 085-8883943 of het contactformulier invullen. We staan u spoedig te woord.

    Offerte aanvragen


    Back To Top