skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Dakkapel plaatsen

Dakkapel door Alpha-Klus

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat dakkapellen plaatst en renoveert? Dan zit u goed bij Alpha-Klus. Bij ons kunt u terecht voor allerlei bouwklussen, Alpha-Klus helpt u graag! Wilt u al langere tijd extra ruimte in uw huis creëren? Dakkapellen zorgen ervoor dat u meer ruimte in uw huis krijgt. Als uw maatwerk dakkapellen plaatst, zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen. Zo creëert u bijvoorbeeld een extra kamer en meer loopruimte op uw bovenverdieping. Daarnaast krijgt u met maatwerk dakkapellen meer licht in huis. En, last but not least, uw woning stijgt waarschijnlijk in waarde als u een dakkapel plaatst. Laat onze specialisten u adviseren over dakkapellen en laat uw maatwerk dakkapellen door ons plaatsen.

Een dakkapel plaatsen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Nieuwkoop of Waddinxveen? Neem contact op!

Werkwijze van een dakkapel plaatsen

Hoe werkt het plaatsen van maatwerk dakkapellen? Het is handig als de bovenste verdieping van uw huis helemaal vrij is van spullen. Zo kunnen de specialisten snel aan het werk gaan en brengen ze geen schade aan uw eigendommen. We maken eerst ruimte in het dak, verwijderen de dakpannen en maken het gat wordt op maat. Meestal wordt daarna het dakkapel geplaatst door een grote telekraan. Dit kan alleen als het dakkapel al gemaakt is. Andere dakkapellen maken en monteren we met de hand. Daarna maken we de dakkapel goed waterdicht en werken we hem verder af. U kunt eventueel ook de binnenkant van uw dakkapel door ons laten afwerken.

Waarom kiezen voor Alpha-Klus?

Benieuwd waarom meer mensen u voor gingen en hun dakkapellen door ons lieten plaatsen? Alpha-Klus levert een totaalpakket, u kunt ons ook inschakelen voor de verbouwing, renovatie of het onderhoud van uw huis of pand. Bij ons vindt u alle diensten onder één dak. Dus zowel voor het plaatsen van dakkapellen of voor het vervangen van raamkozijnen, wij helpen u graag. Wij doen alles wat met de verbouwing, de renovatie of het onderhoud van uw huis of bedrijfspand te maken heeft. Ons dynamische bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring en onze specialisten zijn zeer vakbekwaam. Bij ons krijgt u één aanspreekpunt, dat zorgt voor een directe communicatie en heldere afspraken. Van advies tot realisatie van uw maatwerk dakkapellen: Alpha-Klus helpt u graag!

Neem contact op voor meer informatie!

Wilt u meer ruimte in uw huis creëren en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat dakkapellen plaatst? Neem dan contact op met Alpha-Klus. U kunt het contactformulier op onze website invullen, of bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Voor het plaatsen van dakkapellen moet u bij Alpha-Klus zijn!

    Offerte aanvragen


    Back To Top