skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Kasten op maat Gouda

Kasten voor elke kamer

Wanneer u kasten op maat in Gouda wilt laten maken door een specialist, bent u bij Alpha-Klus aan het juiste adres. Wij verzorgen maatwerk kasten die perfect bij uw woning passen. Voor elke ruimte kunnen wij kasten op maat voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan keukenkastjes, een inloopkast of op maat gemaakt kasten voor kamers met aparte hoeken of wanden. Wilt u de mogelijkheden bespreken met een specialist? Neem dan contact op met Alpha-Klus.

Kasten op maat in Gouda voor uw woning

Het vinden van kasten voor uw woning in Gouda is niet altijd even eenvoudig. Misschien heeft u maar weinig plek in uw woning, en is het lastig om genoeg opbergruimte creëren. Of de wanden/vloer van de kamer waar u opbergruimte wilt creëren hebben een aparte vorm. Wellicht heeft u een zeer specifieke visie van de inrichting van uw ruimte, en kunt u simpelweg geen kast vinden die daar bij aansluit. In al deze situaties, en meer, zijn kasten op maat de uitkomst. Laat uw kasten helemaal op maat maken door de specialisten van Alpha-Klus.

Voordelen van kasten op maat

Wij hebben de voordelen van kasten op maat handig voor u op een rij gezet:

 • Het ontwerp past altijd perfect in de ruimte, ook wanneer het bijvoorbeeld gaat om aparte muren of een kleine kamer.
 • U kunt het soort kast helemaal naar wens aanpassen.
 • Zelf kunt u beslissen om welke soort opbergruimte het gaat. Denk bijvoorbeeld aan lades, schoenenrekken, plekken om kleding op te hangen of om het juist gevouwen op te bergen.
 • U kunt zelf het materiaal kiezen waarvan de kast gemaakt is.
 • De kast sluit altijd volledig aan bij de rest van uw interieur.

Kies voor de kasten op maat in Gouda van Alpha-Klus

Alpha-Klus is een jong, dynamisch bedrijf dat altijd streeft naar het leveren van een eindproduct van zeer hoge kwaliteit. Deze kwaliteit combineren we met een uitstekende service. Zo hanteren we bijvoorbeeld korte lijnen. U kunt altijd terecht bij een vast aanspreekpunt, en afspraken worden duidelijk gecommuniceerd. We verzorgen elk project volledig voor u. We kunnen namelijk niet alleen aan de slag met het maken van kasten op maat, maar u kunt ons ook voor andere klussen inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leggen van elektrische installaties of loodgieterswerk, schilderen, beveiliging en zelfs een volledige verbouwing of renovatie van uw woning. Neem gerust contact op, want wij gaan ook graag met uw woning aan de slag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe kasten op maat aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-36557894 of door een mail te sturen naar info@alpha-klus.nl. Alpha-Klus is uw partner voor de mooiste kasten op maat in Gouda.

  Offerte aanvragen


  Back To Top