skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Elektricien

Elektra laten verzorgen door Alpha-Klus

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien? Alpha-Klus helpt u graag! Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een vakbekwame elektricien met jarenlange ervaring. U kunt ons voor elke elektra klus benaderen. Dus ook voor het installeren van bijvoorbeeld een nieuwe groepenkast of voor het verhelpen van storingen of het renoveren van uw elektriciteit. Als uw elektrische installaties verouderd zijn, is het zeer aan te raden om hulp in te schakelen van een van onze specialisten. Verouderde installaties kunnen gevaarlijk zijn. Kies voor een elektra renovatie van Alpha-Klus en zorg voor uw eigen veiligheid.

Elektricien van Alpha-Klus

Heeft u een elektricien nodig voor uw elektra klussen in de badkamer of keuken? En bent u daarvoor op zoek naar een betrouwbare en kundige elektricien? Alpha-Klus helpt u graag! Vraagt u zich af waarom u een elektricien in moet huren voor al uw elektra klussen? Allereerst houdt een elektricien de veiligheid in het oog. Daarnaast heeft een elektricien van Alpha-Klus altijd modern gereedschap mee, waarmee hij veilig kan werken. Al uw elektra klussen worden met dit materiaal het beste uitgevoerd. Bent u op zoek naar een elektricien met ervaring, kennis en kunde? Neem contact op met Alpha-Klus en laat onze elektricien uw elektra klussen uitvoeren!

Voordelen bij Alpha-Klus

Als u Alpha-Klus inhuurt voor uw elektra klus, geniet u van veel voordelen. Wij zijn een dynamisch bedrijf, met meer dan 30 jaar ervaring. Het grote voordeel van ons bedrijf is dat wij elke klus binnen- en buitenshuis regelen voor uw, van het aanvragen van een bouwvergunning tot de realisatie van al uw wensen. Daarnaast adviseren wij u graag over allerlei zaken die te maken hebben met de verbouwing, renovatie of het onderhoud van uw woning. Als u kiest voor een elektricien van Alpha-Klus, geniet u van de volgende voordelen:

 • Wij zijn gericht op goede service
 • Wij hebben één aanspreekpunt en houden van persoonlijk contact
 • Wij verzorgen allerlei diensten onder één dak
 • Wij bieden hoge kwaliteit
 • Wij geven altijd een passende garantie

Meer weten? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien? Laat al uw klussen door de specialisten van Alpha-Klus doen! Voor al de elektra klussen u bij ons zijn! U kunt contact met ons opnemen door het formulier hier op deze website in te vullen. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Bel Alpha-Klus voor een goede en betrouwbare elektricien!

  Offerte aanvragen


  Back To Top