skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Dakraam plaatsen Gouda

Dakraam plaatsen in Gouda door een specialist

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren specialist om een dakraam te plaatsen in Gouda, bent u bij Alpha-Klus aan het juiste adres. Wij gaan al jarenlang aan de slag als aannemersbedrijf in de regio Gouda. Zo zijn wij dus ook de expert die op uw woning een mooi nieuw dakraam kan plaatsen. Wilt u meer weten over onze service en wat we voor u kunnen betekenen, of een vrijblijvende offerte aanvragen om een dakraam te laten plaatsen? Neem dan contact op met onze specialist.

Welk dakraam past bij uw woning?

Bij Alpha-Klus gaan we altijd aan de slag met een oplossing op maat, die perfect bij uw woning in Gouda past. Zo kijken we natuurlijk eerst naar het type dak dat u heeft, en hoe dit gemaakt is. Heeft u horizontale balken in uw dak? Dan wilt u natuurlijk een dakraam plaatsen dat daartussen past. Om ervoor te zorgen dat u tijd (en geld) bespaart, willen we zo min mogelijk aanpassingen aan het dak maken. We zorgen voor een juiste positie en hoogte van het dakraam, zodat u een mooi uitzicht heeft. Ook de afwerking en het materiaal kan helemaal op uw wensen afgestemd worden. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden door te spreken.

Voordelen van een dakraam

Waarom is het nodig om een dakraam te plaatsen? Wij zetten de voordelen van deze ramen op een rij:

 • Een mooie lichtinval. Dit is een van de voornaamste redenen dat mensen ervoor kiezen om een dakraam te laten plaatsen.
 • Het geeft een mooie uitstraling, dakramen stralen luxe uit.
 • U kunt de ruimte beter gebruiken. Van een donkere zolder zult u veel minder gebruik maken dan een ruimte waar u lichtinval heeft.
 • De dakramen zorgen ook binnen voor een mooie uitstraling, zeker wanneer u kiest voor een leuke zonwering.

Waarom u kiest voor Alpha-Klus in Gouda

Laat uw dakraam plaatsen door Alpha-Klus. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat producten van hoge kwaliteit combineert met een uitstekende service. We hanteren korte lijnen, en u heeft een vast aanspreekpunt, zodat de afspraken die gemaakt worden altijd duidelijk zijn. Wij verzorgen elk project van top tot teen voor u. Dus niet alleen een dakraam plaatsen, maar ook klussen als het leggen van elektrische installaties en loodgieterswerk, schilderen, beveiliging en zelfs het compleet verbouwen of renoveren van uw woning. Neem contact op en ontdek wat we voor uw woning kunnen betekenen.

Vrijblijvende offerte voor dakraam plaatsen

Wanneer u een dakraam in Gouda wilt laten plaatsen, neemt u contact op met Alpha-Klus. Wij sturen een vrijblijvende offerte op, en kunnen snel bij u aan de slag. Vul hier op de site het contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-36557894 of door een mail te sturen naar info@alpha-klus.nl. Alpha-Klus is de specialist die aan de slag gaat met uw dakraam plaatsen.

  Offerte aanvragen


  Back To Top