skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Alpha-Klus

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf bij u in de buurt? Dan bent u bij Alpha-Klus aan het juiste adres! Wij zijn een bouwbedrijf dat de renovatie, verbouwing en het onderhoud van uw huis of pand verzorgt. Of we nu een dakkapel moeten plaatsen of uw kozijnen moeten vervangen, Alpha-Klus verzorgt alles tussen vloer en dak. Daar blijft het niet bij, want zelfs klussen aan de buitenkant van uw huis of pand kunt u aan ons uitbesteden!

Voordelen bij Alpha-Klus

Als u ervoor kiest om al uw kluswerk door Alpha-Klus te laten doen, geniet u van veel voordelen. Wij zijn een dynamisch bedrijf met specialisten die verstand van zaken hebben. Bij Alpha-Klus hebben we al meer dan 30 jaar ervaring! Wij bieden een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Ons doel is om het voor u overzichtelijk te maken en hierin helpen wij u graag. Zo hebben wij één vast aanspreekpunt waar u afspraken mee kunt maken. Korte lijntjes zorgen voor goede communicatie en duidelijke afspraken. Wij regelen graag alles voor u, van advies tot realisatie. Meer weten over onze diensten? Lees dan snel verder!

De diensten die wij leveren

De slogan van ons bouwbedrijf is: ‘Voor alles tussen vloer en dak’. Welke klus er ook gedaan moet worden aan uw huis of bedrijfspand, de specialisten bij Alpha-Klus zien er naar uit om u te helpen. Om inzichtelijk te maken wat wij als bouwbedrijf voor u betekenen, hebben we onze diensten op een rijtje gezet:

 • Verbouwen/renoveren
 • Elektrische installaties en loodgieterswerk
 • Schilderwerk, stucwerk en interieur
 • Vervangen van deuren, ramen en kozijnen
 • Plaatsen van dakkapel, dakraam en dakopbouw

Beveiligen van woningen

Naast alle werkzaamheden die hierboven genoemd worden kunt u ons bouwbedrijf ook inschakelen voor het beveiligen van uw pand of woning. De specialisten van Alpha-Klus weten als geen ander hoe een woning beschermd kan worden tegen inbraak. We maken gebruik van veiligheidssloten van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Die beveiliging wordt aangebracht op deuren, ramen en kozijnen. De sloten die wij gebruiken zijn zwaarder dan normale sloten. Het materiaal dat wij gebruiken om uw woning of pand te beveiligen zorgt voor een vertraging, waardoor inbrekers eerder zullen stoppen met hun missie.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Zoekt u een bouwbedrijf dat allerlei verschillende klussen voor uw huis of pand verzorgt? Dat kan bij Alpha-Klus! Wij beveiligen zelfs uw woning of pand. Wilt u meer informatie? U kunt het contactformulier hier op deze website invullen, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. De specialisten van bouwbedrijf Alpha-Klus zien er naar uit om uw klus binnens- of buitenshuis aan te nemen!

  Offerte aanvragen


  Back To Top