skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Bouwbedrijf Waddinxveen

Bouwbedrijf Alpha-Klus

Alpha-Klus is er voor elke klus in of om uw woning of pand in Waddinxveen. Wij hebben de kennis en expertise om alle projecten binnens- of buitenshuis te regelen. Bij ons kunt u terecht als uw badkamer opgeknapt moet worden of als u een dakkapel wilt laten plaatsen. Maar ook voor vloerverwarming en al het stuc- en schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn een dynamisch bedrijf met tientallen jaren ervaring. En die ervaring en vakkennis zetten wij graag in om uw huis of pand in Waddinxveen helemaal naar wens te maken!

Verbouwing, renovatie en onderhoud in Waddinxveen

Bij Alpha-Klus kunt u terecht voor elk project in Waddinxveen. Of het nu gaat om de verbouwing, de renovatie of het onderhoud van uw huis of pand in Waddinxveen, de specialisten van Alpha-Klus staan graag voor u klaar! Wilt u een badkamer laten plaatsen of wilt u de kozijnen vervangen? Of bent u op zoek naar een elektricien of een stukadoor? Neem dan contact op met Alpha-Klus. Wij kunnen ook uw woning of pand in Waddinxveen beveiligen. Dit doet wij met hang- en sluitwerk van topkwaliteit. Met deze sloten wordt een eventuele inbraak vertraagd en krijgt u dus meer tijd om de politie in te schakelen bij een eventuele inbraak. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op met onderstaande gegevens!

De voordelen bij Alpha-Klus

Bij Alpha-Klus vindt u allerlei diensten onder één dak. Wij verzorgen graag het hele project en regelen alles wat er moet gebeuren. Wij houden het overzicht en dat scheelt u een hoop tijd. Wij helpen u van A tot Z met het advies over tal van zaken tot de realisatie van al uw wensen. Als u ervoor kiest om uw huis of pand in Waddinxveen op te laten knappen door de specialisten van Alpha-Klus, geniet u onder andere van de volgende voordelen:

 • Wij zijn gericht op goede service
 • Wij hebben één aanspreekpunt binnen Alpha-Klus
 • Wij verzorgen allerlei diensten onder één dak
 • Wij bieden hoge kwaliteit
 • Wij geven altijd een passende garantie

Neem contact met ons op!

Moet uw huis of pand in Waddinxveen opgeknapt of verbouwd worden? Alpha-Klus helpt graag met de verbouwing, de renovatie of het onderhoud van uw huis of pand. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 085-8883943. Mailen kan ook naar info@alpha-klus.nl. Schakel Alpha-Klus in voor elk project in Waddinxveen!

  Offerte aanvragen


  Back To Top