skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Bouwbedrijf Nieuwkoop

Over Alpha-Klus

Heeft u een huis of pand in Nieuwkoop dat verbouwd of gerenoveerd moet worden? Dan bent u bij Alpha-Klus aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor allerlei projecten, zoals de verbouwing van de badkamer, het stuccen van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel. De specialisten van Alpha-Klus doen projecten binnens- en buitenshuis. Ons dynamische bedrijf helpt u ook graag met deskundig advies. Daarna inventariseren wij uw wensen en renoveren of verbouwen we uw woning of bedrijfspand in Nieuwkoop. Wilt u een dakkapel laten plaatsen, uw badkamer verbouwen of kozijnen laten vervangen? Of wilt u meer weten over Alpha-Klus? Lees snel verder!

Verbouwing en renovatie in Nieuwkoop

Of u nu op zoek bent naar een stukadoor, of dat u kozijnen wilt laten plaatsen in uw huis in Nieuwkoop: bij Alpha-Klus denken we graag met u mee. Wij hebben de expertise over verschillende vakgebieden in huis. Als u kiest voor Alpha-Klus, kunt u ook hele projecten aan ons uitbesteden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer? Wij regelen ook de elektra voor u. Om inzichtelijk te maken voor welke diensten in Nieuwkoop u ons kunt benaderen, hebben we ze op een rijtje gezet:

 • Verbouwen/renoveren
 • Elektrische installaties en loodgieterswerk
 • Schilderwerk, stucwerk en interieur
 • Vervangen van deuren, ramen en kozijnen
 • Plaatsen van dakkapel, dakraam en dakopbouw

Waarom kiezen voor Alpha-Klus?

Als u ervoor kiest om uw huis of pand in Nieuwkoop door Alpha-Klus te laten renoveren of verbouwen, geniet u van veel voordelen. Zo bieden wij u verschillende diensten aan onder één dak. Als u een heel project door ons laat verzorgen, houden wij het overzicht en hoeft u zich daar niet druk om te maken. Daarnaast hebben wij binnen ons bedrijf één aanspreekpunt, omdat we persoonlijk contact met onze klanten belangrijk vinden. Ook geven wij passende garanties op het werk dat door ons geleverd wordt. Wilt u uw huis of pand in Nieuwkoop door ons laten renoveren of verbouwen? Neem contact op via onderstaande gegevens.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u een huis in Nieuwkoop en wilt u een dakkapel laten plaatsen? Is het tijd dat uw badkamer verbouwd wordt? Neem contact met ons op! Dat kan door uw gegevens achter te laten op het contactformulier op onze website. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. De specialisten van Alpha-Klus zien er naar uit om uw woning in Nieuwkoop op te knappen!

  Offerte aanvragen


  Back To Top