skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Bouwbedrijf Gouda

Aannemersbedrijf Alpha Klus in Gouda

Alpha-Klus helpt u graag met elke klus in Gouda. Of het nu gaat over het plaatsen van een dakkapel, vloerverwarming aanleggen of een badkamer renoveren, onze specialisten staan altijd voor u klaar. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die in Gouda al uw werk uit handen neemt, zit u goed bij Alpha-Klus. Wij hebben een dynamisch team en ons bedrijf heeft meer dan dertig jaar ervaring. Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat doen wij?

Welke klus u ook heeft in of rond het huis, wij nemen uw klus graag uit handen. Bij ons kunt u terecht voor schilderwerk en stucwerk, maar ook voor de renovatie van uw badkamer. En wilt u een aanbouw of een dakkapel op uw huis in Gouda? Ook dan kunt u bij Alpha-Klus terecht! En wilt u de badkamer opknappen? Alpha-Klus helpt u ook graag met het loodgieterswerk en de elektra. U kunt ook contact met ons opnemen als u uw woning in Gouda wilt laten beveiligen. De specialisten van Alpha-Klus verzorgen graag het hang- en sluitwerk van uw woning. Dit werkt inbraakvertragend en zorgt er dus voor dat als er bij u wordt ingebroken, u meer tijd krijgt om de politie in te schakelen. Om ons werk inzichtelijk te maken, hebben we onze diensten op een rijtje gezet:

 • Verbouwen/renoveren
 • Elektrische installaties en loodgieterswerk
 • Schilderwerk, stucwerk en interieur
 • Vervangen van deuren, ramen en kozijnen
 • Plaatsen van dakkapel, dakraam en dakopbouw

Alle voordelen van Alpha-Klus

Als u ervoor kiest om uw bedrijfspand of woning in Gouda op te laten knappen door de experts van Alpha-Klus, geniet u van veel voordelen. Al onze diensten bevinden zich onder één dak. Wij houden van persoonlijk contact, daarom krijgt u bij ons één aanspreekpunt voor al uw vragen. Dit zorgt voor heldere communicatie en goede afspraken. Daarnaast adviseren wij u ook graag over tal van zaken. Wij verzorgen uw project van A tot Z, van advies tot de uiteindelijke realisatie. Daarbij staan uw wensen natuurlijk hoog in het vaandel. Dus, heeft u in Gouda een project binnens- of buitenshuis en wilt u het snel geregeld hebben? Neem contact op!

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u een dakkapel plaatsen, een aanbouw laten zetten of moet de badkamer opgeknapt worden? Is uw huis in Gouda toe aan wat schilderwerk? Neem contact op met Alpha-Klus, wij helpen u graag. U kunt het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan ook naar 085-8883943. U kunt ook een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Neem contact op met Alpha-Klus en laat uw woning of pand in Gouda door ons opknappen!

  Offerte aanvragen


  Back To Top