skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Bouwbedrijf Bodegraven

Aannemersbedrijf Alpha Klus in Bodegraven

Wij zijn Alpha-Klus, een bedrijf dat uw huis in Bodegraven renoveert of verbouwt. Wij doen verschillende projecten, zowel binnens- als buitenshuis. U kunt bij ons terecht als uw badkamer verbouwd moet worden, een kozijn vervangen moet worden of als u een schilder nodig heeft. Wij regelen graag het hele project, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij vragen een eventuele bouwvergunning aan, regelen de papieren, geven u advies en maken van uw wensen de realiteit. Meer weten over ons bedrijf of de diensten die wij aanbieden? Lees snel verder en ontdek wat wij voor uw huis of pand in Bodegraven kunnen betekenen!

Woonbeveiliging en verbouwing

Bij Alpha-Klus houden we ons bezig met verschillende projecten. We renoveren of verbouwen uw huis in Bodegraven, en we zijn in staat om een heel project op ons te nemen. Dit betekent bijvoorbeeld dat als u uw badkamer door ons laat verbouwen, we u ook al het elektra werk uit handen nemen. Alpha-Klus helpt u ook graag aan een vakkundige elektricien, stukadoor, schilder of loodgieter. Ook beveiligen wij huizen en panden in Bodegraven met onze veiligheidssloten. Deze sloten zijn van goede kwaliteit en zijn inbraakvertragend. Dit betekent dat een eventuele inbraak langer duurt en dat u dus meer tijd heeft om de politie in te schakelen. Benieuwd naar de voordelen bij Alpha-Klus? Lees dan snel verder!

De voordelen van Alpha-Klus

Als u ervoor kiest om uw huis of pand in Bodegraven door ons op te laten knappen, geniet u van veel voordelen. Wij nemen graag hele projecten in Bodegraven uit handen en regelen alles, van A tot Z. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij elke klus te klaren. Ook geven wij u graag advies over allerlei verschillende vakgebieden. Daarnaast biedt Alpha-Klus u het volgende:

 • Wij zijn gericht op goede service
 • Wij houden van persoonlijk contact en hebben daarom één aanspreekpunt
 • Wij verzorgen allerlei diensten onder één dak
 • Wij bieden hoge kwaliteit
 • Wij geven altijd een passende garantie

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u ons deskundig advies over de verbouwing van uw huis in Bodegraven? Moet uw badkamer verbouwd worden of bent u op zoek naar een schilder, stukadoor of elektricien? Neem dan contact met ons op! Dat kan door het contactformulier op onze website. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Alpha-Klus helpt u graag met elke klus in Bodegraven!

  Offerte aanvragen


  Back To Top