skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Bouwbedrijf Alphen aan den Rijn

Alpha-Klus in Alphen aan de Rijn

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de buurt van Alphen aan de Rijn? Dan zit u goed bij Alpha-Klus! Alpha-Klus is een allround bedrijf dat graag met u meedenkt over uw project. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer? Moet uw woonkamer gestuct worden of bent u op zoek naar elektricien? Alpha-Klus helpt u graag aan specialisten die u helpen bij de verbouwing, de renovatie of het onderhoud van uw huis of bedrijfspand in Alphen aan de Rijn. Meer weten over ons bedrijf of over onze diensten? Lees snel verder!

Over Alpha-Klus

Alpha-Klus is een dynamisch bouwbedrijf met tientallen jaren ervaring. Onze specialisten die verstand van zaken over verschillende vakgebieden. Bent u op zoek naar een schilder, een stukadoor of een elektricien in Alphen aan de Rijn? Alpha-Klus helpt u graag. Bij ons zitten alle diensten onder één dak. Dit geeft u de gelegenheid om uw hele project door ons uit te laten voeren. Tijdens de verbouwing houden wij het overzicht. Alpha-Klus houdt van persoonlijk contact, daarom hebben wij één aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Dit zorgt er ook voor dat de gemaakte afspraken helder zijn en de communicatie soepel verloopt. U kunt bij Alpha-Klus terecht voor advies, vakmanschap en de realisatie van uw project in Alphen aan de Rijn.

Verbouwing, renovatie en onderhoud en beveiliging

Wilt u een aanbouw aan uw woning, moet uw dakkapel gerenoveerd worden of is het tijd voor nieuwe kozijnen? Welk project u ook heeft, wij helpen u graag met deskundig advies. Wij houden van een nauwkeurige afwerking en geven op elke klus die door ons in uitgevoerd een passende garantie. Alpha-Klus is er voor al uw projecten binnens- en buitenshuis. Wij beveiligen ook uw woning of pand in Alphen aan de Rijn. We plaatsen veiligheidssloten die inbraakvertragend zijn, waardoor u meer tijd heeft om de politie in te schakelen bij een eventuele inbraak. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op met onderstaande gegevens!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Heeft u vragen over een verbouwing, de renovatie of het onderhoud van uw huis of pand in Alphen aan de Rijn? Of wilt u ons deskundig advies? Neem dan snel contact met ons op! Vul het contactformulier in op onze website, dan krijgt u zo spoedig mogelijk reactie. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Alpha-Klus helpt u graag met de verbouwing of renovatie van uw huis of pand in Alphen aan de Rijn!

    Offerte aanvragen


    Back To Top