skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Badkamer laten plaatsen

Badkamer laten plaatsen door Alpha-Klus

Wilt u een nieuwe badkamer en zoekt u een bedrijf dat uw badkamer op maat laten plaatsen? Neem dan contact op met Alpha-Klus! U kunt bij ons terecht voor een badkamer montage. Ook voor een badkamer renovatie kunt u ons inhuren. Wij regelen alles voor u, van het ontwerp tot de realisatie. Ook het loodgieterswerk in uw badkamer regelen de experts van Alpha-Klus. Laat u eerst door ons adviseren en inspireren. Bij Alpha-Klus krijgt u de mogelijkheid om uw hele badkamer project uit te besteden. Tijdens de complete verbouwing houden wij het overzicht. Van de elektra en de verbouwing tot het stucwerk: u kunt het uitbesteden aan Alpha-Klus.

Een complete nieuwe badkamer laten plaatsen in de regio van Alphen aan den Rijn,  Nieuwkoop, Bodegraven, Gouda en Waddinxveen. Laat uw wensen weten en wij gaan daarna voor u aan de slag!

Badkamer laten plaatsen of renoveren

Wilt u een badkamer laten plaatsen door Alpha-Klus? Dan is het handig om eerst te bedenken of u een complete verbouwing wilt, of alleen een badkamer renovatie. Als u alleen uw oude badkamer meubels wilt vervangen, kiest u voor een renovatie. Een complete badkamer verbouwing heeft een groot voordeel. Zo kunt u tijdens de verbouwing bijvoorbeeld de ventilatie verbeteren en tijdens uw badkamer montage worden de leidingen gelijk gecontroleerd. Daarnaast kunt u een badkamer op maat maken en opnieuw logisch indelen, helemaal naar uw wensen. Schakel Alpha-Klus in, ook als u alleen het sanitair of uw bad wilt vervangen!

Voordelen van Alpha-Klus

Onze specialisten zijn vakbekwaam en zijn in staat alles voor u te regelen. Wilt u een badkamer laten plaatsen geheel
naar uw wensen? Wij zijn een allround-bedrijf met verschillende diensten onder één dak. Dus ook voor badkamer montage kiest u voor ons. Dat is handig, zo kunt u alle klussen aan ons uitbesteden en houden wij het overzicht! Wij hebben één aanspreekpunt voor onze klanten. Dit zorgt voor heldere communicatie, duidelijke afspraken en persoonlijk contact. Bespreek uw wensen met ons en wij maken het de realiteit. Wilt u uw badkamer laten plaatsen door een betrouwbaar bedrijf? Neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Neem contact met ons op!

Voor een badkamer renovatie of montage moet u bij Alpha-Klus zijn. Ons allround- bedrijf adviseert en helpt u graag. U kunt het contactformulier hier op deze website invullen, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Uw badkamer op maat laten maken door Alpha-Klus is altijd een goed idee!

    Offerte aanvragen


    Back To Top