skip to Main Content
 • 25 jaar ervaring
 • Duurzaam
 • Een aanspreekpunt
 • Oog voor detail
 • Alles onder een dak
OFFERTE

Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Alpha-Klus

Bent u op zoek naar een aannemer bij u in de buurt? Dan zit u goed bij Alpha-Klus! Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een bedrijf dat u helpt binnen allerlei soorten vakgebieden. Van advies tot realisatie: de specialisten van ons aannemersbedrijf staan graag voor u klaar. Is uw badkamer toe aan een renovatie? Of wilt u een dakkapel plaatsen? Wij zijn er voor u als u op zoek bent naar een aannemersbedrijf met verstand van zaken. Neem contact op met Alpha-Klus en laat uw huis of bedrijfspand door ons verbouwen, onderhouden of renoveren!

Voordelen van ons als aannemer

Als u kiest voor de diensten van Alpha-Klus, kiest u voor een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Die ervaring brengen wij graag in de praktijk. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat u graag helpt met een compleet pakket. Zo adviseren wij u over allerlei vakgebieden, inventariseren we daarna u en wensen en gaan we aan de slag met uw project. Als u voor ons aannemersbedrijf kiest, geniet u van de volgende voordelen:

 • Wij zijn gericht op goede service
 • Wij hebben één aanspreekpunt en houden van persoonlijk contact
 • Wij verzorgen allerlei diensten onder één dak
 • Wij bieden hoge kwaliteit
 • Wij geven altijd een passende garantie

Renovatie, verbouwing, onderhoud en beveiliging

Bij ons kunt u terecht voor elke klus die aan uw woning of kantoor gedaan moet worden. De specialisten van Alpha-Klus helpen u graag met de renovatie, verbouwing of het onderhoud van uw bedrijfspand of woning. Wij regelen ook loodgieterswerk of elektrische installaties. Welke klus u ook gedaan wilt hebben, u bent bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres! Voor uw badkamer, woonkamer, keuken of alleen uw kozijnen: wij weten precies hoe we uw wensen moeten realiseren. Ook het plaatsen van een dakkapel verzorgen wij graag voor u. En wilt u uw huis of pand beveiligen? Ook dan bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres! Wij plaatsen namelijk ook veiligheidssloten. Die sloten zijn zwaarder dan normale sloten, waardoor het inbrekers moeite kost om in te breken in uw huis of bedrijfspand. Kortom, voor elke klus binnens- en buitenshuis moet uw bij Alpha-Klus zijn!

Bouwbedrijf Alpha-Klus

Wilt u meer informatie over ons als aannemer? Of wilt u ons advies? U kunt het contactformulier hier op deze website invullen, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Alpha-Klus helpt u graag als u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer bij u in de buurt!

  Offerte aanvragen


  Back To Top