skip to Main Content
  • 25 jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Een aanspreekpunt
  • Oog voor detail
  • Alles onder een dak
OFFERTE

Aanbouw woning

Over Alpha-Klus

Wilt u een aanbouw aan uw woning? Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat u helpt van het begin tot het eind? De specialisten van Alpha-Klus helpen u graag! Ons allround bedrijf heeft verstand van zaken op allerlei soorten gebieden. Als u voor ons kiest, geniet u van veel voordeel. Wij adviseren en maken van uw wensen de realiteit. Ook als het om de aanbouw van uw woning gaat in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Nieuwkoop of Waddinxveen.

Aanbouw woning door Alpha-Klus

Wilt u meer ruimte en wooncomfort in uw huis? De specialisten van Alpha-Klus helpen u graag met een aanbouw aan uw woning! Een professionele werkwijze, een persoonlijke aanpak en een mooie afwerking staan hierbij voorop. Wij realiseren al uw wensen en adviseren u graag op allerlei terreinen. Wij regelen het bouwproces van A tot Z. Eerst komen we uw situatie bekijken en de wensen bespreken. We helpen u met ons deskundig advies en, indien nodig, ook met vergunningen of bouwtekeningen. Daarna gaan we voor u aan de slag! Laat de aanbouw van uw woning door ons doen en wij nemen alles voor u uit handen!

Voordelen bij Alpha-Klus

Als u kiest voor Alpha-Klus, geniet u van veel voordeel. Wij zijn een dynamisch bedrijf met specialisten die verstand van zaken hebben. Bij Alpha-Klus hebben we al meer dan 30 jaar ervaring! Wij bieden een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Ons doel is om het voor u overzichtelijk te maken. Wij hebben één vast aanspreekpunt waar u uw afspraken mee maakt. Korte lijntjes zorgen voor goede communicatie en duidelijke afspraken. Meer weten over de andere diensten van Alpha-Klus, naast het plaatsen van een aanbouw aan uw woning? Lees snel verder!

Renovatie, onderhoud en beveiliging

Naast het plaatsen van een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand, helpen wij u ook graag met de renovatie, verbouwing of het onderhoud van uw huis. Wij regelen ook loodgieterswerk of elektrische installaties. Voor uw badkamer, woonkamer, keuken of alleen uw kozijnen, wij weten precies hoe we u moeten helpen. Ook het plaatsen van een dakkapel verzorgen wij graag voor u. En zelfs voor het beveiligen van uw pand of woning kunt u ons inschakelen, wij plaatsen ook veiligheidssloten. Die sloten zijn zwaarder dan normale sloten, waardoor het inbrekers moeite kost om in te breken in uw huis of bedrijfspand. Kortom, voor elke klus binnens- en buitenshuis moet uw bij Alpha-Klus zijn!

Neem contact op met Alpha-Klus

Meer weten over het plaatsen van een aanbouw aan uw woning? Of wilt u meer informatie over één van de andere diensten? Neem contact met ons op! U kunt het contactformulier hier op deze website invullen, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ook bellen naar 085-8883943 of een mail sturen naar info@alpha-klus.nl. Laat de aanbouw van uw woning door de specialisten van Alpha-Klus regelen!

    Offerte aanvragen


    Back To Top